Task Management Workshop

Heb jij het ook ontzettend druk? Mis je de grip op je werk en lijken je dagelijkse taken steeds onbeheersbaarder te worden? Je bent echt niet de enige. Dit is een van de meest voorkomende valkuilen in het bedrijfsleven. We denken vaak dat we alles aankunnen, maar de opstapeling van taken kan soms te veel worden, met alle gevolgen van dien.

Dus, het is tijd om het aan te pakken! Optimaliseer de organisatie van je werk en verkrijg een betere beheersing van je kostbare tijd. Voor het beste resultaat doe je dit niet alleen, maar samen met je team. Laten we van jouw team de meest productieve task-managers ooit maken!

Het vermogen om effectief prioriteiten te stellen.
Een gevoel van heerlijke controle over je taken.
Effectieve strategieën om uitstelgedrag te voorkomen.
Leer het opbouwen van je eigen Task Management Systeem.

Deze bedrijven gingen u voor:

Minder stress

Ontsnap aan de chaos. Ontdek innerlijke rust en balans met bewezen methoden om stress te verminderen, zodat je meer kunt genieten en minder overweldigd raakt.

Meer focus

Verbeter je concentratie en productiviteit. Leer methoden om afleiding te minimaliseren en je aandacht te richten op wat écht belangrijk is, waardoor je effectiever kunt werken en je doelen kunt bereiken.

Meer tijd

Ontdek efficiënte strategieën om je tijd te beheren en taken te stroomlijnen, waardoor je ruimte creëert voor de dingen die er echt toe doen in je leven.

Over de Task Management Workshop

Ik ben Merijn van den Dobbelsteen. Als ervaringsexpert heb ik uit de eerste hand gezien hoe het juiste Task Management niet alleen de productiviteit verbetert, maar ook de algehele kwaliteit van het werk en het welzijn van medewerkers versterkt. Als expert deel ik graag op een interactieve manier mijn kennis en praktische inzichten. Ik ga jou en je team helpen superfocus te bereiken en het maximale uit je tijd en taken te halen. Samen halen we het zand uit de motor voor productiviteit en succes.

Met mijn workshop leer op een praktische maar vooral interactieve manier geavanceerde technieken voor modern taakbeheer en efficiënter werken. Ik bied een uitgebreid overzicht van de meest recente methoden en benaderingen.

Het is een inspirerende praktijkgerichte in-company workshop van begin tot eind. Deze workshop is buitengewoon interactief en direct toepasbaar, gepresenteerd door mijzelf als een echte ervaringsexpert met boordevol tips.

Merijn van den Dobbelsteen Task management trainer
Merijn van den Dobbelsteen Task management trainer
Groepsfoto van deelnemers aan de workshop Task management

Herken je dit?

We worden regelmatig meegesleept door de waan van de dag, waarin ad-hoc verzoeken, urgente e-mails en onverwachte problemen onze aandacht opeisen. Het resultaat is dat de oorspronkelijke prioriteiten en doelen naar de achtergrond verdwijnen. Het stellen van de juiste prioriteiten en het effectief beheren van je tijd is niet altijd vanzelfsprekend en het is begrijpelijk dat velen van ons worstelen met deze uitdaging.

In mijn Task Management workshop biedt ik concrete strategieën en praktische vaardigheden om deze valkuilen te vermijden en de controle over je werk en tijd te herwinnen. Je leert hoe je niet alleen de waan van de dag kunt beheersen, maar ook hoe je je focus kunt richten op wat echt belangrijk is voor jou en je organisatie. Plan jouw workshop en ontdek hoe je de kunst van effectief Task Management kunt beheersen, waardoor je je prioriteiten helder houdt en met zelfvertrouwen de uitdagingen aangaat.

Maak van jouw team de meest productiefste Taskmanagers ooit!

Ja, het is mogelijk om meer tijd vrij te maken zonder extra personeelskosten. Stel je voor, als slechts één voltijd medewerker 10% productiever wordt, praten we al snel over meer dan 170 uur extra per jaar. In een team van 10 medewerkers staat dit gelijk aan het toevoegen van één extra voltijd medewerker.

Task Management Workshop onderwerpen:

Wat gaan we behandelen?

De investering?

Deze in-company Workshop wordt aangeboden tegen een zeer concurrerende investering van €1500,- exclusief BTW, inclusief materiaal en voor een maximale groepsgrootte van 15 personen. Feit: De ROI op deze workshop is opmerkelijk. Met slechts 3% productiviteitswinst van één fulltime medewerker, verdient u deze investering al terug.

Locatie en Duur?


De Task Management Workshop is een in-company workshop van één dagdeel. Tijdens de Task Management workshop werk je vanuit je eigen praktijk. Neem je eigen laptop en telefoon mee zodat wat je leert ook meteen kunt toepassen voor je eigen werk.

Klaar om jouw Task management workshop te plannen?

Ontdek mijn Task Management Workshop voor een productievere dag. Leer prioriteiten stellen, afleidingen beheren en de controle terug te pakken. Neem contact op en pas je nieuwe vaardigheden straks echt toe!

Merijn van den Dobbelsteen
Korenmolenstraat 7, Loon op Zand
+316 2855 2998
info@zanduitdemotor.nl
Bedrijfsnaam
Volledige naam
E-mail
Telefoon
Voorkeursdatum Workshop
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Zand uit de Motor | 2024 | kvk: 91207452 | btw id: NL004876949B32