Zand uit de Motor Praktijkdag

met succesgarantie!

Zie je het zand in jouw organisatorische motor, maar kun je er niet bij? Zoek niet verder! Maak kennis met mijn nieuwe praktijkdag voor procesverbetering die volledig gebaseerd is op het bewezen concept van Lean en Agile. Ik bied jou de kans om in slechts één dag een procesprobleem aan te pakken en het ‘zand’ uit je ‘motor’ te halen.

Klantgericht
Praktijkgericht
Duurzaam
Innovatief

Wat is het?

De ‘Zand uit de Motor Praktijkdag’ is een intensieve, hands-on sessie waarin ik samen met jouw team (maximaal 8 teamleden) het procesprobleem aanpak voor jouw procesverbetering . Het doel is om in één dag een effectieve oplossing voor het probleem te vinden en te laten zien hoeveel financiële besparingen dit oplevert, waarna de implementatie kan starten.

Wat heb je nodig?

1 werkdag (8uur)
1 bedrijfsproces
4 tot max. 8 gedreven teamleden
1 Vergader/trainingsruimte
lege agenda’s
Flyer voor procesoptimalisatie en procesverbetering in 1 dag
Project methodiek voor processenverbetering

Ontdek de Praktijkdag: De procesverbetering is niet ver weg.

Na een eerdere inventarisatie is de probleemstelling helder. Dit vormt het startpunt van de inspirerende praktijkdag. Om ervoor te zorgen dat de dag soepel en succesvol verloopt, beginnen we met een energieke warming-up. Deze speciale start is ontworpen om respect en vertrouwen tussen de deelnemers op te bouwen. We begrijpen dat psychologische veiligheid essentieel is voor een optimale samenwerking.

Na deze verbindende introductie duiken we in het stappenplan voor de procesverbetering dat uit zes cruciale stappen bestaat, elk met een duidelijk doel voor ogen. Samen leiden deze stappen tot het ultieme einddoel: een nieuw, moeiteloos proces zonder onnodig geknars.
 
Dit zijn de zes stappen die we doorlopen:
Stap 1: Definiëren van het probleem – Wat willen we bereiken?
Stap 2: Analyseren van de huidige werkwijze – Waar loopt het fout?
Stap 3: Identificeren van mogelijke oorzaken – Wat is de grondoorzaak?
Stap 4: Genereren van oplossing en pitchen we hem aan de stakeholders – We maken een implementatieplan.
Stap 5: Implementeren van de oplossing – Hoe presteert het nieuwe proces?
Stap 6: Adoptie van de nieuwe oplossing – Hoe borgen we dit succes?

Tijdens de praktijkdag worden stap 1 tot en met 4 samen onder mijn begeleiding doorlopen. Na de pitch aan stakeholders en de goedkeuring zal het projectteam zelfstandig aan de slag gaan met stap 5 en 6. Natuurlijk, meegenomen in de prijs is de ondersteuning op afstand wanneer dat nodig is. We eindigen altijd met een digitaal evaluatiemoment. Ik zal ervoor zorgen dat het traject succesvol afgerond wordt en de procesverbetering helemaal volbracht is.

Klaar om samen te werken aan een soepeler proces zonder geknars? Neem contact met mij op voor meer informatie of om een datum te voor de inspirerende praktijkdag!

De investering voor jouw procesverbetering:

De investering voor de ‘Zand uit de Motor Praktijkdag’ is €2.500,- exclusief BTW, inclusief materiaal.
Als de procesverbetering niet wordt bedacht tijdens de praktijkdag, breng ik de kosten van de workshop niet in rekening. Dat is mijn garantie!

Ook interesse in de Praktijkdag?

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en jouw procesverbetering door te voeren? Neem vandaag nog contact met mij op voor meer info over deze unieke praktijkervaring. Ik bespreek graag hoe ik de ‘zandkorrels’ uit jouw organisatorische ‘motor’ kan verwijderen en je organisatie laat groeien en optimaliseren.

Merijn van den Dobbelsteen
Korenmolenstraat 7, Loon op Zand
+316 2855 2998
info@zanduitdemotor.nl
Volledige naam
E-mail
Telefoon
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Zand uit de Motor | Professionele bedrijfsprocessen

Onderdeel van MVDD Organisatie Advies

Grow Agile

KVK: 91207452